viernes, 26 de agosto de 2011

Martin Vaugh.

Martin Waugh combina art i ciència per capturar la  infinita bellesa dels líquids.

   Els usos creatius de l'alta velocitat de fotografia fan possible capturar les àgil corbes de líquid. Variant la grandària, velocitat i posició de gotes, així com el color, la viscositat i la tensió superficial, Martin crea un panorama de color, moviment i la intriga.


El propi Martin Waugh diu:
    Les Líquid-Escultures són els fluids en moviment, congelades en el temps per un centelleig de llum. Aquestes són les gotetes presenciades durant la seva descomposició. Jo orquestro aquestes escultures de precisió deixant-les caure amb una sincronització precisa. Atès que la naturalesa segueix el seu curs, jo fotografio el desplegament de les formes utilitzant una càmera digital i un flaix electrònic.

Instig a la multitut de formes amb la variació de la gotes de trajectòries i manipular les seves propietats físiques. Color, viscositat i la tensió superficial es controlen amb tint, la glicerina i sabó.



Els fluids en moviment fascinen els meus sentits. Assec el seu àgil i fàcil corbes: les estructures que traduïen un perfecte equilibri de forces dinàmiques. Que fa pessigolles a la memòria física, com un perfum evoca un oblidat barreja de sentiments".





No hay comentarios:

Publicar un comentario