jueves, 25 de agosto de 2011

Alan Sailer. Instants impossibles

La majoria de voltros probablement heu vist la famosa imatge de la poma de Edgard Edgerton que es va disparar i fotografiar amb una càmera d'alta velocitat.


Dons el fotògraf californià Alan Sailer ha convertit aquesta tècnica en el seu leitmotiv. Es dedica a fotografiar instants impossibles de percebre per a l'ull humà en objecte del seu art. Va començar a experimentar amb la fotografia d'alta velocitat a finals del 2008 i té una pàgina a la xarxa social de fotografies Flickr on penja els seus treballs i explica tot el procés.

Li agrada disparar amb un rifle d'aire. Ha creat un sistema que li permet capturar el moment exacte que el projectil perfora l'objecte (flors, fruites, objectes nadalencs, ...) creant una imatge en fotografia d'alta velocitat.

 
Alan Sailer tracta abans els seus objectes per poder fer més impressionant la seva fotografia en el moment just moment de l'impacte. Les flors o fruites per exemple les congelar en nitrogen liquit, i els adorns nadalencs per exemple els emplena amb líquids com pintura.
 En el programa de TV3 Espai Internet podeu veure una notícia sobre aquest fotògraf.






No hay comentarios:

Publicar un comentario