domingo, 15 de mayo de 2011

Banksy i la publicitat.

El mural de Banksy diu: "No hi ha tal cosa com una bona publicitat" i mostra una rata pintant sobre el que sembla ser un anunci publicitari de la cadena americana FOX- sens dubte no és casual. El treball està situat en el Soho, Nova York.

 Banksy diu sobre la publicitat: “El que més odi de la publicitat és que atreu a tota la gent jove brillant, creativa i ambiciosa, deixant-nos amb els lents i obsessionats amb si mateixos per convertir-se en els nostres artistes. L'art modern és una zona catastròfica. Mai en el camp de la història de la humanitat s'ha utilitzat tant per tants per dir tan poc.”




A l'article en El País "La fábrica de Banksy y Los Simpsons". Podem llegir l'article sobre la capsalera feta per Banksy en Els Simpsons. Es una crítica ferotge de la forma de fer feina a Corea i tot el que té a veure amb la creació i venta de productes Simpson.
      "La cabecera de Banksy no va a hacer que Fox cambie su contrato con la empresa coreana, ni que esta mejore las condiciones de trabajo de sus empleados, ni que los empleados de esa empresa se movilicen, ni que los espectadores dejen de ver Los Simpsons, ni que se retiren las firmas que pagan la publicidad que acompaña el programa. La cabecera de Banksy -que es muy dura- se emite, circula por Internet, da que hablar en algunos blogs, llena una cuantas conversaciones de barra de bar y ya está; todo, todo sigue igual"




No hay comentarios:

Publicar un comentario