jueves, 21 de abril de 2011

Pintar fotos analógiques

  Una bona manera de personalitzar les teves fotografies és pintar-les amb aquarel·les líquides. Només et farà falta fotografies en paper fotogràfic (en blanc i negre o en color), millor mates, aquarel·les líquides, pincells i aigua.

  Hi ha dues tècniques: pintar en sec o en humit. Si pintam en sec significa pintar directament sobre la fotografia estant aquesta seca. Per tant, les pinzellades que apliquem quedaran molt marcades i definides. En canvi, si humitegem la part de la foto que vulguem pintar, els colors es difuminaran i barrejaran. Ambdues tècniques es poden usar sobre la mateixa fotografia.

  L'artista Ouka Leele fusiona la pintura i la fotografia creant un estil molt personal. Al 2005, li va ser concedit el Premi Nacional de Fotografia. Aquí pots veure alguns exemples de la seva obra. Observau dos exemples de la seva obra:

  L'artista Fabienne Rivory També fa feina pintant fotografies

  Totes les fotos que veureu abaix estan realitzades per alumnes de 3r d'ESO. Algunes estan pintades apartir d'una fotografia en color i d'altres a partir d'una en blanc i negre. Fixau-vos en les diferències.




Abans

Després






Abans
Després

No hay comentarios:

Publicar un comentario