martes, 18 de febrero de 2014

L'estudi de fotografia "Harcourt".

       "Fundat en 1934 per la fotògrafa Cosette Harcourt i els germans Lacroix , Studio Harcourt Paris ha immortalitzat les majors figures dels Segles XX i XXI. La famosa companyia s'inspira en el glamur del cinema blanc i negre. Gràcies al seu disseny exclusiu d'il·luminació, Studio Harcourt Paris treu la lluminositat de cada model. El Harcourt toc desafia el temps, amb inimitable estil: la combinació perfecta entre misteri i llegenda." Aquesta és la presentació que es fa a la seva pàgina web.

      L'estat francès va adquirir, en 1991, la totalitat de la col·lecció. Una documentació de gran importància que ja forma part del seu patrimoni cultural. 

Marlene Diedritch (Actriu)

Salvador Dalí

     Celebritats com Marlene Dietrich, Salvador Dalí i Jean Cocteau; a més de personalitats actuals com Karl Lagarfield, Rafael Nadal, Z. Zidane i Christien Slater, han posat per Harcourt.
 
Rafael Nadal
A. Schwarzernegger
     Més de 550. 000 persones ja han passat en 78 anys per aquest estudi fotogràfic, entre elles unes 1.500 celebritats. Centenars de persones anònimes que segueixen retratant-se en els Estudis Harcourt i que paguen uns 1.900 € per una sessió. Les fotografies se segueixen fent a l'estil clàssic.

     «A França, un no és actor si no ha estat retratat per l'estudi Harcourt», va escriure  Roland Barthes en el seu llibre Mythologies.

El Periódico va editar una notícia l'any 2012 pel 75 aniversari de l'Estudi Harcourt .

Per veure més fotografies anau al Portafolio de Harcourt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario